Contact en Vragen

Wij hopen dat de informatie over schilders die u op deze website kunt vinden behulpzaam is geweest bij het zoeken naar een geschikt bedrijf. Deze informatie hebben samengesteld aan de hand van vrij op het internet toegankelijke informatie bronnen of is ons door derden aangeleverd. Wij zijn hierbij zo zorgvuldig mogelijke te werk gegaan maar toch kan het zijn dat u nog vragen over buiten schilder hebt. Wij vernemen graag van u als u nog vragen mocht hebben en daarom verzoeken wij u om voor contact en vragen het formulier op deze pagina te gebruiken. Dit is ook de beste manier om feedback aan buiten-schilders.nl te geven waarmee wij onze dienstverlening kunnen verbeteren. Wij zijn niet in staat om voor u contact met buiten schilders te leggen maar wij kunnen u wel op weg helpen om een geschikt bedrijf voor u te vinden, dat is het doel van deze website.

Wij streven er naar om alle vragen binnen enkele werkdagen te beantwoorden. Mochten wij daar om wat voor reden dan ook niet in slagen dan zullen wij u dat binnen enkele werkdagen laten weten. U kunt natuurlijk altijd met uw vragen schilders direct benaderen en zij zullen uw vragen graag beantwoorden.

Alle informatie op deze website is puur informatief van aard en er kunnen op geen enkele wijze wat voor rechten dan ook aan ontleend worden.